INTERIEUR VISUALISATIES

Krachtige visuele expressie doormiddel van creativiteit.

Wij proberen de beeldbepalende factor te zijn. Het creëren van een positieve beleving en de juiste uitstraling. Doordachte visuals met de juiste sfeer en impressie. Dat is waar het bij Artisize om draait. 

Voor onze Artist Impressions zijn de uitgangspunten 3D modellen. Wij hebben verstand van veel 3D software pakket als Revit, Sketchup, Archicad en meer. Maar ook als er geen 3D model aanwezig is kunnen wij vanuit een 2D tekening of schets ons eigen model opzetten. Bij ons zijn details erg belangrijk, en daarom gaan wij puur detail gedreven aan het werk.

HET PROCES

Bram legt uit hoe het proces in gang wordt gezet.

‘Het zit hem vaak in de details.’ Onze vertrekpunt kan verschillen per project. Van 2D tekeningen, schetsen tot een volledig uitgewerkte 3D model, wij hebben alles in huis om uiteindelijk het perfecte resultaat te genereren. Vanuit het vertrekpunt creëren wij een eigen 3D model, wij passen de materialen toe en zorgen dat de texturen van het bouwwerk, zoals het metselwerk en de kleuren van het schilderwerk kloppen. Als alle texturen zijn toegepast dan kan het render proces beginnen. Na enkele testrenders en controles met de klant kan de uiteindelijke definitieve Artist Impression worden gerenderd. 

Het is geweldig om te zien hoe een concept, een gedachte, wordt omgezet naar een bijna levens echte beeld. De tijd is gekomen dat we een digitale werkelijkheid kunnen creëren! 

 Tijdens de gesprekken met klanten luisteren wij goed en proberen we deze input dusdanig te verwerken dat elke stap weer die extra wauw beleving geeft.   

benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ?

© 2020 Artisize | Creative Concepts. All rights reserved. | A DIVISION OF ARTISIZE CAPITAL

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!