Projectontwikkeling

Ontwerpen met Artisize

Bij Artisize Creative Concepts zijn wij voortdurend bezig met het ontdekken van nieuwe ontwerptrends. Gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie verkennen we nieuwe mogelijkheden in creatieve concepten. Alleen door vooruit te kijken, kunnen we de beste oplossingen voor het heden creëren. Design fungeert als leidraad in het vormgeven van de gebouwde omgeving. Door het proces integraal te benaderen, creëren wij doordachte ontwerpen die de verbeelding prikkelen en tegelijkertijd efficiënt en effectief zijn gedurende de gehele levensduur van een gebouw en haar omgeving.

Architectuur gaat niet alleen over ruimte en vorm.

Wij van Artisize zijn van mening dat ruimte en vorm een essentieel onderdeel uitmaakt in de architectuur. Maar architectuur gaat verder dan dat alleen. Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen, plannen, en construeren van gebouwen. Veel aspecten komen daarin samen. Denk aan:

  • Stedenbouw en landschapsarchitectuur 
  • Duurzaamheid en Milieu
  • Ontwerp en planning (functionaliteit) 
  • Constructie (materiaalkeuze)
  • Historische en Culturele Context (Culturele invloeden)

Design & Build

Wij bieden meer dan alleen ontwerpdiensten. Met onze dochteronderneming Hudsonbouw B.V. nemen wij ook totaalprojecten aan. Dit houdt in dat wij gedurende het gehele traject, vanaf de eerste schets tot aan de oplevering, betrokken zijn. Wij verzorgen niet alleen het ontwerp, maar ook de vergunningsaanvraag, de planning en de coördinatie tijdens de uitvoering van uw bouwproject. Dankzij deze Turn-Key aanpak bent u verzekerd van een geïntegreerde en zorgeloze projectafhandeling. Wilt u meer weten over hoe wij uw project van begin tot eind kunnen realiseren? Klik dan hier voor meer informatie.

Samen sparren op weg naar een nieuw avontuur.

Een creatief proces moet ook plezierig zijn. Bij Artisize nemen we de tijd om samen met u te werken. We willen graag zoveel mogelijk over u te weten komen, zodat we uw behoeften en wensen goed begrijpen. Met deze input creëren wij een optimaal ontwerp, geheel op maat voor u gemaakt. Ons doel is om een ontwerp te realiseren dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Bij Artisize staat uw tevredenheid centraal en streven we naar een samenwerking waarin creativiteit en plezier hand in hand gaan.

Een uniek ontwerp en architectuur dat technisch klopt.

 Een uniek ontwerp dat zich onderscheidt vraagt om een combinatie van creativiteit en een diep begrip van de behoeften en wensen van de klant. Bij ons draait het om meer dan alleen visueel aantrekkelijke ontwerpen; wij zorgen ervoor dat elk ontwerp technisch haalbaar is en voldoet aan alle relevante standaarden en eisen. Onze ontwerpen worden al in een vroeg stadium getoetst aan het Bouwbesluit en de ruimtelijke plannen, evenals de eisen die voortvloeien uit het bestemmingsplan van uw locatie. Door deze grondige aanpak garanderen wij dat uw ontwerp niet alleen uniek en onderscheidend is, maar ook praktisch uitvoerbaar en past binnen alle wettelijke vereisten.

Let's Meet. Talk. Drink a cup of coffee. Create great architecture.

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!