A new generation in Modern Architecture.

Artisize Creative Concepts is een bloeiende ontwerpstudio gelegen in het bruisende hart van Hengelo, Overijssel. De studio werd in 2018 opgericht door Kevin Dwomor met een focus op grafische vormgeving. In de loop der jaren heeft Artisize zich ontwikkeld tot een specialist in het vormgeven van gebouwen in de gebouwde omgeving, waardoor het een unieke positie inneemt in de ontwerpwereld.

Ongeacht het project, zet het team zich altijd voor de volle 100 procent in. Deze toewijding vertaalt zich niet alleen in de kwaliteit van het werk, maar ook in het vermogen van de studio om de visie van hun klanten tot leven te brengen. Klanttevredenheid staat centraal bij Artisize Creative Concepts, en het team streeft ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Met een scherp oog voor detail en een ongebreidelde creativiteit gaat Artisize verder dan conventionele ontwerpstudio’s. Het is een plek waar ideeën tot leven komen en waar de verbeelding wordt aangewakkerd. Door voortdurende groei en het verkennen van nieuwe horizonten blijft Artisize Creative Concepts niet alleen relevant maar ook vooruitstrevend in de wereld van design.

Artisize B.V. 

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

+31(0)85 047 0157
info@artisize.nl

KVK: 83809279

Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts is a division of Artisize capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!