"Take the first step,
we will handle with the rest."

Team Artisize

Stap 1:
De Kennismaking & Oriëntatie

Onze aanpak begint met het begrijpen van jouw vraagstuk voordat we aan de slag gaan. Dit inzicht krijgen we tijdens een persoonlijk gesprek. Bij Artisize geloven we dat een mensvriendelijk gebouw het resultaat is van een integraal proces, waarin het hele ontwerpteam en de opdrachtgever samenwerken om de gewenste gebouwprestaties te realiseren.

We hechten veel waarde aan jouw wensen en de huidige situatie, maar vooral aan de gewenste toekomstige situatie. Door deze aspecten goed te bespreken, kunnen we een passende offerte voor je opstellen en zijn we klaar voor de volgende stap in onze samenwerking.

Stap 2:
Het ontwerpproces

Traditioneel gezien werkten ontwerpers van gebouwen en technische installaties vanuit een exclusief en individueel perspectief, met enkel aandacht voor hun eigen vakgebied. Bij Artisize hanteren we echter sinds onze oprichting een inclusieve en integrale ontwerpbenadering. Onze ontwerpers zijn getraind om op die manier te werken.

Bij ons staat ‘ontwerpend denken‘ centraal, wat betekent dat we streven naar een goed resultaat waarbij niemand buiten beschouwing wordt gelaten.  Voor ons betekent een goed resultaat automatisch dat alle betrokken partijen tevreden zijn en een positief resultaat behalen.

Stap 3:
De Bouwaanvraag en verguningstraject

Wanneer je bouw- of sloopwerkzaamheden uitvoert en deze niet vergunningsvrij zijn, is een omgevingsvergunning vereist. Voor het bouwen van een nieuw huis of gebouw is altijd een omgevingsvergunning nodig, maar bij een verbouwing is dit niet altijd het geval.

Bij Artisize nemen we graag het volledige traject van de bouwaanvraag uit handen. We zorgen voor een complete begeleiding, waarbij we de benodigde tekeningen, eventuele constructieve berekeningen en aanvullende documenten verzorgen die de gemeente vereist voor de vergunningsaanvraag. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alle juiste vergunningen tijdig worden verleend, zodat het bouwproces probleemloos kan verlopen.

Stap 4:
Projectmanagement en directievoering

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor het projectmanagement in nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Door de unieke combinatie van ontwerp, technische uitwerking en projectmanagement hanteren we een uiterst efficiënte werkwijze, wat leidt tot besparingen op adviseurskosten en het minimaliseren van faalkosten.

Onze rol omvat het volledige bouwproces, vanaf het initiële idee tot en met de oplevering. Als projectmanager hebben we als voornaamste taak het zorgvuldig bewaken van de tijd, het budget en de kwaliteit van het project. Hierbij leggen we de focus op de juiste organisatie en informatiebeheer in alle fasen van het project, waardoor we optimale resultaten behalen.

Meer weten over onze aanpak?

Wij vertellen het u graag.

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!