Architect in Hengelo

Bent u van plan om een woning of bedrijfspand te bouwen of te verbouwen? zoekt u een ervaren architect in de omgeving van Hengelo om u te helpen bij het ontwerp en de technische uitwerking? Bij ontwerpstudio Artisize staan we klaar om uw droomhuis of bedrijfslocatie werkelijkheid te maken. Ons team helpt u graag bij het realiseren van uw project. Vanaf het ontwerp tot aan de technische details, wij zijn er om een resultaat te bereiken dat aan al uw verwachtingen voldoet. Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we uw plannen bespreken en ontdekken hoe we u kunnen bijstaan in het creëren van een prachtig en functioneel ontwerp.

 

Wie zijn wij

Artisize is een gerenommeerd ontwerpstudio gevestigd in Hengelo. Hoewel ons voornaamste werkgebied zich in Hengelo Overijssel bevindt, betekent dit niet dat wij ons beperken tot alleen deze regio’s. Onze expertise reikt verder en we zijn actief in andere delen van Nederland en zelfs internationaal. Wij staan klaar om u te ondersteunen waar uw project zich ook bevindt. Zo kunnen we samen met u een solide architectonisch fundament te creëren.

Van rietgedekte moderne villa ontwerpen tot aan strak en modern. Wij hebben alles in huis om met u te ontwerpen. De architectuur van Hengelo weerspiegelt haar diverse geschiedenis en evolutie door de jaren heen.  In het stadscentrum vindt u nog steeds prachtige gebouwen uit de 19e en vroege 20e eeuw, die een uniek karakter aan de straten geven. De neoklassieke gevels, sierlijke gevels en traditionele bakstenen structuren nemen u mee terug in de tijd en getuigen van het industriële verleden van de stad.

Architect in Hengelo Artisize

Artisize ontwerp in Hengelo

Artisize is met trots betrokken geweest bij het ontwerpen en herontwikkelen van diverse objecten in de bruisende binnenstad van Hengelo. Onze expertise heeft geleid tot prachtige transformaties van panden, waaronder Marktstraat 18 en 20, waar we verantwoordelijk waren voor een gloednieuwe voorgevel. Ook hebben we onze creativiteit toegepast op Nieuwstraat 45, voorheen de locatie van café de Nar, en een nieuwe voorgevel gerealiseerd die het pand een frisse uitstraling geeft. Kies voor een architect in Hengelo. 

Als u door de straten van Hengelo wandelt, zult u ook getuige zijn van hedendaagse architectuur die naadloos is geïntegreerd in het historische weefsel van de stad. Moderne gebouwen met strakke lijnen, glazen gevels en duurzame ontwerpelementen geven blijk van de vooruitstrevendheid van Hengelo en haar inzet voor een duurzame toekomst.

 

Hengelose Architectuur

Een opvallend architectonisch icoon in Hengelo is het stadhuis, een prachtig voorbeeld van de Nieuwe Zakelijkheid-stijl uit de jaren 30. Dit monumentale gebouw staat centraal in het stadscentrum en is een geliefde plek voor inwoners en bezoekers.

Kortom, de architectuur in Hengelo is een boeiende mix van oud en nieuw, met een sterk gevoel van gemeenschap en identiteit. Of u nu een liefhebber bent van historische gebouwen, moderne ontwerpen of duurzaamheid, Hengelo heeft voor iedereen iets te bieden. Dus kom en ontdek de architectonische schatten van Hengelo en laat u betoveren door de unieke charme van deze prachtige stad. 

Als u plannen heeft om te bouwen in Hengelo, nodigen we u van harte uit om ons te bezoeken op ons kantoor aan de Oldenzaalsestraat 183 in Hengelo. We kijken ernaar uit om uw ideeën te bespreken en u te ondersteunen bij uw bouwproject.

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2025 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!