A new Generation in Modern Architecture.

Artisize Creative Concepts is een bloeiende ontwerpstudio gelegen in het bruisende hart van Hengelo, Overijssel. Ons bureau staat bekend om zijn vermogen om unieke en onderscheidende architectuur te creëren, volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Wij zijn gepassioneerd door ontwerp en architectuur, en bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder Architectuur, Projectontwikkeling, Transformatie, Renovatie en Interieurontwerp. Bij Artisize nemen we onze klanten mee op een reis vanaf de eerste schets tot en met de uiteindelijke uitvoering van hun bouwproject.

De studio werd in 2018 opgericht door Kevin Dwomor met een focus op grafische vormgeving. In de loop der jaren heeft Artisize zich ontwikkeld tot een specialist in het vormgeven van gebouwen in de gebouwde omgeving, waardoor het een unieke positie inneemt in de ontwerpwereld.

Ongeacht het project, zet het team zich altijd voor de volle 100 procent in. Deze toewijding vertaalt zich niet alleen in de kwaliteit van het werk, maar ook in het vermogen van de studio om de visie van hun klanten tot leven te brengen. Klanttevredenheid staat centraal bij Artisize Creative Concepts, en het team streeft ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Met een scherp oog voor detail en een ongebreidelde creativiteit gaat Artisize verder dan conventionele ontwerpstudio’s. Het is een plek waar ideeën tot leven komen en waar de verbeelding wordt aangewakkerd. Door voortdurende groei en het verkennen van nieuwe horizonten blijft Artisize Creative Concepts niet alleen relevant maar ook vooruitstrevend in de wereld van design.

Een bedrijfspand bouwen?

Kevin Dwomor
Founder

Over Artisize Creative Concepts

 

Als ontwerpbureau streven we ernaar de creatieve hub te zijn waar uw dromen worden gevisualiseerd, geconcretiseerd en tot leven gebracht. Door nauw met u samen te werken, plannen we brainstormsessies om tot een op maat gemaakt eindproduct te komen. Onze betrokkenheid als ontwerpbureau gaat verder dan alleen de eerste schets; we zijn ook actief betrokken bij vergunningsaanvragen, technische uitwerking en zelfs de uitvoering, dankzij onze dochteronderneming Hudsonbouw. We zorgen voor de juiste planning en coördinatie op de bouwplaats om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

Artisize B.V. 

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

+31(0)85 047 0157
info@artisize.nl

KVK: 83809279

Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts is a division of Artisize capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!