Nieuwbouw Wolfkaterweg Beckum

Nieuwbouw aan de Wolfkaterweg in Beckum?

In Beckum wordt intensief gewerkt aan de uitbreiding van de Wolfkaterweg met nieuwe kavels. De gemeente zet zich actief in om de leefbaarheid in Beckum te verbeteren en streeft ernaar om vóór 2035 meer dan 130 nieuwbouwhuizen te realiseren. Deze inspanningen creëren mogelijkheden voor de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen, met name langs de Wolfkaterweg in Beckum.

Ontwerpen met Artisize

Als ontwerpbureau gevestigd in Hengelo hebben wij expertise in het ontwerpen van woningen in de regio Twente. Onze nauwe samenwerking met gemeenten bevordert soepele en harmonieuze procesverlopen.

Bouwen in Beckum

De nieuwbouwprojecten langs de Wolfkaterweg in Beckum brengen diverse voordelen met zich mee, waaronder de bevordering van rust in de omgeving. Beckum, een klein dorp in de nabijheid en op korte afstand van Hengelo, wordt hierdoor gunstig beïnvloed.  

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Artisize nemen wij de volledige regie over uw nieuwbouwproject, van ontwerp tot en met uitvoering, om u volledig te ontzorgen. Met interne expertise en kennis begeleiden wij u bij zowel het interieur- als exterieurontwerp, het vergunningstraject met de gemeente en ten slotte de concrete realisatie van uw bouwproject. Wat ons uniek maakt, is onze Design & Build service, waarmee we ons onderscheiden van andere ontwerpbureaus. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we in detail kunnen toelichten hoe we samen de volgende stappen kunnen zetten.

 

KICK-ASS DESIGNS
ONTWERP JE MET ARTISIZE.

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!