Artisize ontwerp en architectuur

Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys

Bouw van Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse Boys kan beginnen

Artisize heeft het ontwerp mogen uitwerken van het nieuw te bouwen sportcomplex van voetbalverenging Vroomshoopse Boys. De bouw van de nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse Boys heeft weer een stap gezet richting de realisatie van het gebouw op De Bosrand. Onlangs heeft de gemeente Twenterand de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van hun eigen accommodatie op de locatie waar nu nog de hoofdtribune staat. De Vroomshoopse dorpsclub kan nu uitkijken naar de opbouwfase. Dit goede nieuws werd gisteren tijdens een trainingsdag van de club bekendgemaakt. Ongeveer 70 jonge spelers van Vroomshoopse Boys in de leeftijdsgroep JO8 tot JO10 kwamen in actie op het kunstgrasveld van De Bosrand.

Een geïntegreerd ontwerp

Het ontwerp van het clubgebouw is een meesterwerk waarin diverse disciplines harmonieus samenkomen. Het gebouw herbergt niet alleen het clubhuis, maar ook vergaderruimtes, kleedkamers en EHBO-ruimtes, waardoor het een veelzijdige en functionele ruimte is. De integratie van deze uiteenlopende functies in één architecturaal geheel getuigt van een doordacht ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel uitmuntend is. Een essentieel aspect van dit prachtige ontwerp is de zorgvuldige materiaalkeuze, waarbij de liggers van gelamineerd hout een prominente rol spelen. Deze keuze draagt niet alleen bij aan de structurele integriteit van het gebouw, maar voegt ook een warm en natuurlijk element toe aan het ontwerp. Het gebruik van gelamineerd hout benadrukt duurzaamheid en geeft het clubgebouw een eigentijdse uitstraling. De liggers van gelamineerd hout bieden niet alleen technische voordelen, zoals sterkte en stabiliteit, maar voegen ook een esthetisch kenmerk toe aan het ontwerp.

Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys
Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys

De natuurlijke textuur en warme tinten van het hout contrasteren prachtig met andere materialen, waardoor een visueel aantrekkelijk en uitgebalanceerd geheel ontstaat. In het clubgebouw is elk detail met aandacht uitgewerkt, waarbij de functionaliteit van de ruimtes hand in hand gaat met de esthetische visie van het ontwerp. De vergaderruimtes stralen professionaliteit uit, terwijl de kleedkamers een mix van comfort en stijl bieden. De EHBO-ruimtes zijn strategisch geplaatst om snel toegankelijk te zijn in geval van nood, waardoor de veiligheid en het welzijn van de gebruikers centraal staan. Al met al vertegenwoordigt het clubgebouw een perfecte synergie tussen diverse functies, waarbij het gebruik van gelamineerd hout als constructiemateriaal een belangrijk element is dat bijdraagt aan zowel de vorm als de functie van dit architectonische hoogstandje.

Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys
Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys
Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys
Nieuwbouw clubhuis Vroomshoopse boys

Opzoek naar meer inspiratie?

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2025 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!