Van der Valk Kontiki Beach Hotel

Van der Valk Kontiki Beach Hotel interieur Marell Louise

Interieur visualisaties voor het Van der Valk Kontiki Beach hotel te Curacao

Artisize heeft met trots interieurimpressies gecreëerd voor het Kontiki Beach Hotel. Het exclusieve interieurontwerp, vakkundig samengesteld door de getalenteerde interieurarchitect Marell Louise, weerspiegelt een oase van zachte tinten verrijkt met verfijnde Aziatische accenten. De uitdaging bestond erin de visie van Marell Louise te vertalen naar verbluffende 3D-visualisaties van de diverse hotelkamers. Op het moment van de opdracht bevond het hotel zich nog in de actieve bouwfase. Desondanks heeft Artisize met meesterlijke precisie en oog voor detail indrukwekkende voorstellingen gemaakt van elke nieuwe hotelkamer. Het doel was om potentiële gasten alvast te prikkelen en een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten in het aankomende seizoen.

Van der Valk Kontiki Beach Hotel
Van der Valk Kontiki Beach Hotel

Voor opening al een voorstelling van het interieur

Het proces werd verder verrijkt door de uitdagende beslissingen met betrekking tot materiaalkeuze en afwerking. Het streven naar perfectie in het renderen van deze elementen was essentieel om de beoogde luxueuze sfeer van het hotel tot uiting te brengen. In nauwe samenwerking met Marell Louise zijn deze indrukwekkende interieurimpressies tot stand gekomen, die niet alleen de pracht van het Kontiki Beach Hotel weerspiegelen, maar ook de unieke stijl en expertise van Artisize op het gebied van interieurvisualisatie demonstreren.

Van der Valk Kontiki Beach Hotel
Van der Valk Kontiki Beach Hotel

Maatwerk tot in de kleinste details

Het ontwerp van het Van der Valk Kontiki Beach Hotel is volledig afgestemd op maatwerk, van badkamers tot slaapkamers en keuken. Elk detail is zorgvuldig ontworpen en vakkundig uitgewerkt, waardoor elke ruimte een uniek en doordacht karakter krijgt. De badkamers, slaapkamers en keuken zijn op maat gemaakt, wat resulteert in een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek. De aandacht voor detail en vakmanschap komt tot uiting in alle aspecten van het ontwerp, waardoor het Konitki Beach Hotel een exclusieve en op maat gemaakte omgeving biedt die de gasten een buitengewone ervaring garandeert.

Van der Valk Kontiki Beach Hotel

Opzoek naar meer inspiratie?

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2025 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!