visualisaties Grandcafé de Twee Wezen

Impressies Grandcafé de Twee Wezen

visualisaties Grandcafé de Twee Wezen
visualisaties Grandcafé de Twee Wezen

Interieur impressies Grandcafé de Twee Wezen

Visualisaties Grandcafé de Twee Wezen. Voor de uitbreiding van het terras van Grandcafé de Twee Wezen heeft Artisize indrukwekkende visuals gecreëerd. Deze uitbreiding markeert een significante upgrade voor De Twee Wezen sinds de oprichting in 2010, waarbij er nu ruimte is gecreëerd voor extra zitplaatsen. De toevoeging van het uitgebreide terras is tevens een waardevolle aanwinst voor de horecascene in het stadscentrum van Hengelo. Samen met eetcafé ’t Pleintje vormt de terrasuitbreiding een belangrijk kenmerk van het gebouw. De esthetisch aantrekkelijke uitstraling versterkt het gevoel van een naadloze toevoeging aan het bestaande pand. Deze harmonieuze uitbreiding weet een perfecte balans te bewaren tussen moderne elementen en traditionele charme, waardoor het geheel een eigentijdse, maar toch tijdloze uitstraling heeft. Het vergrote terras belooft niet alleen meer zitplaatsen, maar draagt ook bij aan de algehele atmosfeer en aantrekkelijkheid van Grandcafé de Twee Wezen in het bruisende hart van Hengelo.

Uitbreiding een aanwinst voor gemeente Hengelo

De uitbreiding van het terras voegt aanzienlijk meer karakter toe aan de gerevitaliseerde binnenstad van Hengelo. Het verlichte buitenterras vormt een harmonieuze aanvulling op de herinrichting van de binnenstad, waardoor er een samenhangend geheel ontstaat. De hoogwaardige 3D-visualisaties bieden een helder beeld van de toekomstige uitstraling van het nieuwe terras. Deze visuele representaties brengen niet alleen nauwkeurig de fysieke kenmerken over, maar weten ook treffend de sfeer van het uiteindelijke resultaat vast te leggen. De verlichting van het buitenterras draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar creëert ook een uitnodigende ambiance die perfect samenvloeit met de vernieuwde binnenstad.

Met deze uitbreiding wordt niet alleen de capaciteit van het terras vergroot, maar wordt tevens een wezenlijke bijdrage geleverd aan de algehele uitstraling en levenskwaliteit van het stadscentrum. De gedetailleerde visualisaties dienen als een betrouwbare gids voor het verwachte eindresultaat, waardoor zowel de gemeenschap als bezoekers zich kunnen verheugen op een verrijkte en sfeervolle ervaring in het vernieuwde hart van Hengelo.

meer informatie is te vinden via de website van de Twee Wezen.

Opzoek naar meer inspiratie?

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2025 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!