De Broamhaa Bornerbroek

Langs de schapendrift in het pittoreske Bornerbroek ontstaat een unieke mogelijkheid voor nieuwbouw op De Broamhaa. De voormalige locatie van een tuincentrum is gesloopt, waardoor ruime kavels nu beschikbaar zijn voor de bouw van vrijstaande woningen. Gelegen nabij de schapendrift, biedt deze locatie een idyllische omgeving en een geweldige kans om uw droomwoning te realiseren. De rustige en landelijke sfeer van Bornerbroek, maakt deze nieuwbouwmogelijkheid extra aantrekkelijk. Grijp de kans om een nieuw hoofdstuk te beginnen op deze bijzondere plek.

Waarom bouwen op Het Schapendrift?

Het schilderachtige Bornerbroek wordt verrijkt door het betoverende schapendrift. Langs groene weiden en knoestige bomen begeleidt dit historische pad de kudde op hun rustieke tocht. Het schapendrift in Bornerbroek ademt een serene landelijke charme, waar de tijd lijkt stil te staan. Een pittoresk schouwspel van grazende schapen en historische tradities vormt de essentie van deze unieke plek. De mogelijkheid om nu een optie te nemen op een Kavel of een kavel te kopen op het Broamhaa is een uniek mogelijkheid.

De Broamhaa Bornerbroek
De Broamhaa Bornerbroek

Laat een ontwerp maken van uw droomwoning


Realiseer uw droomwoning met een op maat gemaakt ontwerp door contact met ons op te nemen. Bij Artisize staan we klaar om uw wensen tot leven te brengen en u te begeleiden in het creëren van een uniek thuis. Neem gerust contact met ons op; we zijn enthousiast om met u te praten over de mogelijkheden die bij uw visie passen. Benieuwd naar wat Artisize voor u kan betekenen? Aarzel niet om ons te bereiken via e-mail op info@artisize.nl, bel naar 085 047 0157, of breng een bezoek aan ons kantoor in Hengelo. Wij streven ernaar om samen met u een woning te ontwerpen die niet alleen voldoet aan uw behoeften, maar ook uw dromen weerspiegelt.

Wilt u meer informatie over beschikbare kavels? Bezoek dan de website van de verkoper: de Broamhaa

Wilt u meer informatie over beschikbare kavels? Bezoek dan de website van de makelaar: Kamphuis Makelaars

Opzoek naar meer inspiratie?

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2025 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!