Mobielmakers Haaksbergen interieur

Mobielmakers Haaksbergen interieur

Voor Mobielmakers uit Haaksbergen heeft Artisize Ontwerp en Architectuur het interieurdesign van hun nieuwe locatie mogen verzorgen. Deze snelgroeiende full-service telefoonwinkel was op zoek naar een grotere locatie om hun dienstverlening verder uit te breiden. Het team van Artisize werd al in een vroeg stadium betrokken om de ontwerpen te maken voor de nieuwe winkel aan de Spoorstraat.

Mobielmakers Haaksbergen interieur

De mobiele-elektronicazaak uit Haaksbergen groeit snel in de online verkoop van telecommunicatieproducten. Variërend van refurbished apparaten tot nieuwe telefoons en abonnementen. Bij Artisize hebben we deze vooruitstrevende visie weten te vertalen naar het interieurontwerp van de winkel. We hebben bewust gekozen om de frisse, blauwe huisstijlkleuren te combineren met strakke zwart-witte accenten, waardoor het geheel een moderne en toekomstbestendige uitstraling krijgt. Dit ontwerp weerspiegelt niet alleen de dynamische groei van het bedrijf. Ook sluit het naadloos aan bij hun ambitie om verder te groeien in de steeds veranderende markt van mobiele technologie. Het nieuwe interieur is een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, en vormt een inspirerende omgeving voor zowel medewerkers als klanten.

Een Ontwerp en bouwcombinatie met Hudsonbouw

Omdat Artisize al vanaf het begin bij het project betrokken was, is ervoor gekozen om de uitvoering over te laten aan dochteronderneming Hudsonbouw. Hudsonbouw is gespecialiseerd in het Turn Key bouwen van bedrijfspanden. Hudsonbouw verzorgd het hele bouwproces van ontwerp tot oplevering. Deze unieke formule en samenwerking zorgden ervoor dat de lijnen naar het daadwerkelijke bouwproces kort waren. Hierdoor kon er snel en efficiënt geschakeld worden, zowel op het gebied van tekenwerk als bij de uitvoering van de bouw. Door de nauwe samenwerking tussen Artisize en Hudsonbouw verliep het proces soepel en werden eventuele knelpunten snel opgelost, wat de snelheid en kwaliteit van de bouw ten goede kwam. Dit maakte het mogelijk om het project tijdig en volgens de gestelde eisen op te leveren, waarbij zowel de functionaliteit als de esthetiek van het bedrijfspand volledig tot hun recht kwamen.

Mobielmakers Haaksbergen interieur
Mobielmakers Haaksbergen interieur

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Recente projecten

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!