Nieuwbouw Kavels Meander Noord Hengelo

De gemeente Hengelo is volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels in het nieuwbouwgebied Meander Noord. Opzoek naar een kavels Meander Noord Hengelo? Na een periode van stilte rond dit project, start de uitgifte van de kavels voor woningbouw in oktober 2024. Deze unieke locatie biedt ruimte voor 110 nieuwe woningen, met kavels in verschillende groottes. De officiële uitgifte vindt plaats op 4 oktober 2024, dus zorg dat u er op tijd bij bent om een kavel te bemachtigen.

De kavelkaart is bekend gemaakt en deze kunt u vinden via de gemeente Hengelo.

Prijzen van de kavels

 De kavelprijzen in de gemeente Hengelo variëren sterk. In het nieuwe gebied Meander Noord begint de prijs van een kavel bij 285.000 euro voor een oppervlakte tot 535 vierkante meter (m²). Aan de andere kant van het spectrum ligt een kavel met een prijs van 500.427 euro voor een perceel van 1023 vierkante meter (m²). Deze brede prijsvork toont aan dat er opties beschikbaar zijn voor diverse budgetten en behoeften. Wilt u advies over de ideale grootte van uw kavel voor uw droomwoning?
 
Neem dan contact met ons op. Wij helpen u geheel vrijblijvend met uw vraagstuk. 

Een nieuwbouw woning ontwerpen

Artisize Creative Concepts is een ontwerpbureau gevestigd in het centrum van Hengelo (Overijssel), aan de Oldenzaalsestraat. Bent u van plan om nieuw te bouwen in de gemeente Hengelo, vooral in Meander Noord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om de mogelijkheden met u te bespreken en helpen u graag bij het realiseren van uw woondroom. Bij Artisize Creative Concepts kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve oplossingen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Laat ons u begeleiden in het ontwerp- en bouwproces, zodat uw nieuwe woning precies wordt zoals u het zich voorstelt. Onze ervaring en passie voor ontwerp garanderen dat uw project in goede handen is.
 
Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw ideale woning in Meander Noord.

Waarom een kavel op het Meander Noord?

Meander Noord is een prachtig en groen woongebied aan de noordkant van Hengelo, Overijssel. Dit gebied biedt een unieke combinatie van landelijke rust en stedelijke voorzieningen. Ontworpen met veel aandacht voor natuur en duurzaamheid, is Meander Noord de ideale plek voor mensen die willen genieten van een rustige, groene leefomgeving zonder de voordelen van de stad op te geven.

De nabijheid van het centrum van Hengelo biedt bewoners gemakkelijke toegang tot winkels, scholen, gezondheidszorg en culturele activiteiten. Daarnaast zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelwegen, waardoor steden als Enschede en Almelo snel bereikbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!
 
Artisize B.V.
Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo
085-047 0157
 

Artisize Ontwerp en
Architectuur Highlights

Bekijk meer actueel nieuws →

Let's Meet. Talk. Drink a cup of coffee. Create great architecture.

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!