Bouwen aan unieke bedrijfspanden.

Een bedrijfspand bouwen? Samen zetten wij ons in voor de ontwikkeling van het meest optimale en efficiënte bedrijfspand voor uw organisatie. Wij vertalen uw wensen naar realistische bouwplannen. 

Bij Artisize™ Design & Build, een divisie van Hudsonbouw B.V. bieden wij u een volledig geïntegreerde service aan. “De ontwerpende bouwer” Dit betekend van ontwerp tot en met oplevering. Met deze turn-key oplossing wordt uw bedrijfspand zonder zorgen opgeleverd. 

Vanuit onze vestiging in Hengelo voeren wij bouwprojecten uit door heel Nederland. Onze expertise ligt met name in de sector utiliteitsbou

Actueel

Nieuwbouw tribune & kantine Vroomshoopse Boys van start.

Projecten

A new generation in Modern Architecture. Bekijk onze meest recente projecten.

Opzoek naar een kavel

Wij hebben een kavel tool ontwikkeld. Hierin hebben wij alle bouwlocaties inzichtelijk gemaakt

De kosten voor het bouwen van een bedrijfspand.

Wat kost het om een bedrijfspand te laten bouwen? Er komt veel kijken bij het bouwen van een bedrijfspand. Het begint allemaal bij het vinden van de juiste kavel. De volgende stap is het uit laten tekeningen van het bedrijfspand. Wanneer de tekeningen aansluiten bij uw wensen kan een bouwvergunning worden aangevraagd. Na een definitieve vergunning begint pas het echte bouwen. Planning, coördinatie en communicatie zijn hierbij van essentieel belang.

Artisize Design & Build ontzorgen u in dit gehele traject. Doordat wij vanaf het begin bij het proces betrokken zijn kunnen wij goed sturen op budgetten. Lage kosten voor het bouwen van een bedrijfspand. Artisize Design en Build is uw begeleidende partner.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze deskundigen kijken meteen met u mee. 

Het voordeel van bouwen met Artisize Design & Build.

binnen 24 uur

Vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een prijsopgave van uw bedrijfspand? Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen een dag uw prijs.

Een bedrijfspand bouwen?

Kevin Dwomor

Vanuit mijn bouwkundige achtergrond begeleid ik voor u het bouwproces van A tot Z. Planning, coördinatie en communicatie zijn voor mij essentieel.

Flip Rademaker

Ik ben verheugd mijn kennis en ervaring uit de interieurwereld met u te delen. Bij Artisize Design & Build bied ik volledige ontzorging bij uw interieurvraagstuk, van ontwerp tot en met de uitvoering.

Bekijk hier
onze projecten.

Een bedrijfspand bouwen met Design en Build.

Bij Artisize hanteren wij het Design en Build bouwproces. Het Design en Build bouwproces is een projectmanagementmethode. Dit kenmerkt zich door een geïntegreerde aanpak waarbij zowel het ontwerp als de bouwfasen van een project onder één dak worden beheerd. Het principe van Design en Build verschilt van de traditionele methode, waarbij het ontwerp en de bouw afzonderlijk worden aanbesteed.

Deze benaderingswijze biedt voordelen zoals efficiëntie, kostenbeheersing en verminderde risico’s voor de opdrachtgever, omdat alle verantwoordelijkheid bij één partij ligt. 

Dit doen wij in 3 stappen:

  1.  Ontwerpen: Na goedkeuring van het het ontwerp wordt het verder uitgewerkt. Dit omvat gedetailleerde plannen, tekeningen en specificaties.

  2. Prijsvorming: Artisize Design & Build brengt het project in aanbesteding voor onderaannemers en leveranciers.  Dit doen wij in teamvorming bij onze partners. Hierbij wordt gezocht naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de uitvoering van het project.

  3. Bouwfase: Nadat de prijsvorming is afgerond, begint de daadwerkelijke bouw van het project. Artisize Design & Build is verantwoordelijk voor het coördineren van alle betrokken partijen, het beheer van het projectbudget en de kwaliteitscontrole.

Traditionele Bouwmethode

Een bedrijfspand traditioneel bouwen

Bouwen met Artisize Design + Build

Bouwen met Artisize Design en Build
Prijsindicatie maken van uw bedrijfspand
Een bedrijfspand bouwen?

Kevin Dwomor

Uw directe contactpersoon

Een bedrijfspand bouwen?

Neem vrijblijvend contact op met mij.
BEL: (085) 047 0157

Een bedrijfspand bouwen?
Een woning bouwen?

Artisize Design & Build
(onderdeel van Hudsonbouw B.V.)

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Hudsonbouw B.V. is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

Spannend!

We hebben je aanvraag ontvangen en gaan meteen voor je aan de slag. 

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!