Nieuwbouwen bedrijventerrein Usseler Es 

Nieuwbouw op bedrijventerrein Usseler Es. Enschede is intensief bezig met de voorbereiding van het nieuwe bedrijventerrein Usseler Es. Naast bestaande bedrijventerreinen zoals Josink Es, Marssteden, Eurogio Bedrijvenpark en het Havengebied, wordt nu ook Usseler Es ontwikkeld. Momenteel wordt er actief gewerkt aan het bouwrijp maken van het perceel, dat uiteindelijk ongeveer 10 hectare aan bouwgrond zal omvatten. De gemeente zet zich in om dit nieuwe bedrijventerrein te realiseren en voegt het daarmee toe aan de diversiteit van de reeds bestaande zakelijke locaties in Enschede.

Gemeente Enschede wilt verder uitbreiden

Nieuwbouw op bedrijventerrein Usseler Es zal geen problemen vormen in de verkoop. Er is grote belangstelling. De gemeente Enschede wilt verder uitbreiden met bedrijfskavels. Waar deze exact moeten gaan komen is nog onbekend. De gemeente is druk met locatie-verkenning. 

Koper moeten er optijd bij zijn

De verwachting is dat er geen problemen zullen optreden bij de aansluiting van water en elektriciteit. Echter, voor bedrijven met een hoog energieverbruik die zich op De Morshoek willen vestigen, is het van belang snel te handelen. Momenteel bedraagt de doorlooptijd voor het aanvragen van een stroomaansluiting een jaar, waardoor het essentieel is voor deze grootverbruikers om tijdig hun aanvraag in te dienen. Het anticiperen op deze langere doorlooptijd is cruciaal om vertragingen in het vestigingsproces te voorkomen. Een tijdige aanpak van de stroomaansluiting is daarom aan te bevelen voor bedrijven die zich willen vestigen op De Morshoek en die van plan zijn aanzienlijke hoeveelheden elektriciteit te verbruiken.

Strategische locatie

Deze strategisch gelegen locatie biedt bedrijven een ideale infrastructuur en bereikbaarheid. Met oog voor efficiëntie en duurzaamheid is het mogelijk uw bedrijfshal te ontworpen via het Artisize Design & Build Service. Hierin worden de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke aspecten geïntegreerd. De hal, die zal voldoen aan hedendaagse zakelijke behoeften, beslaat Nieuwbouwen op het Usseler Es is een positieve impuls voor lokale economische groei en versterkt de positie van het bedrijventerrein als aantrekkelijke zakelijke hub.

Bezoek de website van de gemeente Enschede voor meer informatie: Gemeente Enschede
Een bedrijfspand bouwen?

Kevin Dwomor

Uw directe contactpersoon

Een bedrijfspand bouwen?

Neem vrijblijvend contact op met mij.
BEL: (085) 047 0157

Artisize Design & Build
(onderdeel van Hudsonbouw B.V.)

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Hudsonbouw B.V. is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!