Bouwkundig Tekenbureau Rijssen

Bent u opzoek naar een Bouwkundig Tekenbureau in Rijssen?

Artisize is een bouwkundig tekenbureau in Rijssen, gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde bouwtekeningen voor nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Of het nu om woningbouw of utiliteitsbouw gaat, wij helpen u om uw plannen werkelijkheid te maken. Heeft u bouwplannen in de gemeente Rijssen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Bouwtekeningen voor een nieuwbouw woning in Rijssen

Als u een nieuwbouwwoning wilt bouwen, zijn gedetailleerde bouwtekeningen essentieel voor een vlot bouwproces. Artisize is uw betrouwbare partner in het realiseren van uw woondroom. Wij begeleiden u volledig, van het eerste schetsontwerp tot de uiteindelijke uitvoering. Dankzij onze ervaring met de gemeente Rijssen kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw behoeften, wat bijdraagt aan een soepel bouwtraject.

Een bouwkundig tekenbureau uit Rijssen

Als bouwkundig tekenbureau kennen wij alle wet- en regelgeving die van toepassing is bij de bouw van villa’s, woningen, kantoorpanden en verbouwingen. Wij zorgen ervoor dat belangrijke aspecten voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning al in een vroeg stadium worden behandeld, zodat het proces soepel verloopt.

In Rijssen een bouwproject realiseren

Het opstellen van een bouwkundige tekening begint met het indienen van een aanvraag. Onze bouwkundige experts nemen vervolgens contact met u op en kunnen, indien gewenst, bij u op locatie komen om de volgende stappen gezamenlijk door te nemen.

Wat kost een bouwtekening laten maken

De kosten voor bouwtekeningen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit van uw project. Het tijdstip waarop wij worden ingeschakeld en de gewenste detaillering van de tekeningen spelen hierbij ook een belangrijke rol. U kunt ervoor kiezen om tekeningen te laten maken voor een bouwvergunning, of om deze verder te laten uitwerken tot gedetailleerde uitvoeringstekeningen voor de aannemer.

Advies nodig? Neem contact op.

Een bouwplan laten uitwerken door een bouwkundig tekenbureau in Rijssen

Hoe verloopt het proces van het maken van bouwtekeningen?

Stap 1: Initiatiefase
Na uw aanvraag neemt een van onze bouwkundige experts telefonisch contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken.

Stap 2: Offerte
Op basis van ons gesprek stellen wij een kosteninschatting op voor het benodigde tekenwerk en sturen u een offerte.

Stap 3: Uitwerking tekenwerk
U ontvangt een eerste set concepttekeningen ter goedkeuring. Na uw akkoord werken wij de tekeningen verder technisch uit. Indien gewenst, kunnen wij de tekeningen ook voorbereiden voor een bouwvergunning (omgevingsvergunning) en de communicatie met de gemeente verzorgen.

Stap 4: Communicatie en Projectcoördinatie
Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om de communicatie en projectcoördinatie aan ons over te dragen. Wij zullen dan direct contact onderhouden met uw aannemer en een centrale rol op ons nemen in de projectcoördinatie.

Diensten
Een bedrijfspand bouwen?
Neem contact op met Kevin!

Kevin Dwomor

06-59491706 | k.dwomor@artisize.nl
Bouwkundig Tekenbureau Borne
Bouwkundig Tekenbureau Borne
Bouwkundig Tekenbureau Borne

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK HENGELO (O)

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!