Bouwkundig Tekenbureau Enschede

Opzoek naar een Bouwkundig Tekenbureau in Enschede?

Artisize is uw gespecialiseerde bouwkundig tekenbureau in de regio Enschede. Wij zijn experts in het realiseren van uw bouwplannen, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen of transformatieprojecten. Met onze gedetailleerde bouwtekeningen ondersteunen wij zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Heeft u bouwplannen in de gemeente Enschede? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij uw project tot leven kunnen brengen.

Een architectonisch ontwerp laten maken in Enschede

Als u een nieuwbouwwoning wilt bouwen, zijn gedetailleerde bouwtekeningen essentieel voor een soepel verloop van het bouwproces. Bij Artisize zijn wij uw betrouwbare partner in het realiseren van uw woondroom. Gaat u bouwen in Enschede, bijvoorbeeld in Vaneker, Roombeek of Lonneker? Wij begeleiden u van het eerste schetsontwerp tot de uiteindelijke uitvoering. Met onze ervaring als bouwkundig tekenbureau en onze kennis van de gemeente Enschede, zorgen wij voor een efficiënt en vlot bouwproces.

Een bouwkundig tekenbureau in Enschede

Het opstellen van een bouwkundige tekening begint met het indienen van uw aanvraag. Onze bouwkundige experts nemen daarna contact met u op en kunnen, indien gewenst, bij u op locatie komen om de vervolgstappen samen door te nemen.

Bouwtekeningen en de kosten

De kosten voor bouwtekeningen variëren op basis van de complexiteit van uw project, het tijdstip van inschakeling en de gewenste detaillering. U kunt kiezen voor tekeningen alleen voor de bouwvergunning of voor gedetailleerde uitvoeringstekeningen voor de aannemer.

bouwkundig tekenbureau in de buurt van Enschede

 

Als bouwkundig tekenbureau zijn wij volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving voor het realiseren van villa’s, woningen, kantoorpanden en verbouwingen. De gemeente Enschede heeft specifieke omgevings- en bestemmingsplannen die van invloed zijn op uw bouwproject. Het is cruciaal om hiermee rekening te houden bij het ontwerpen van uw plannen. Wij besteden al in een vroeg stadium aandacht aan de belangrijke aspecten voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning, zodat het hele proces soepel verloopt.

Advies nodig? Neem contact op.

Een bouwplan laten uitwerken door een bouwkundig tekenbureau in de buurt van Enschede

Hoe verloopt het proces van het maken van bouwtekeningen?

Stap 1: Initiatiefase
Na uw aanvraag neemt een bouwkundige expert telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken.

Stap 2: Offerte
Na ons gesprek over uw wensen en eisen maken wij een kosteninschatting. Bij Artisize bieden wij begeleiding in verschillende fasen van uw project.

Stap 3: Uitwerking tekenwerk
U ontvangt van ons de eerste set concepttekeningen ter goedkeuring. Na uw goedkeuring werken wij de tekeningen verder technisch uit. Als u kiest voor onze begeleiding bij het aanvragen van een bouwvergunning (omgevingsvergunning), verzorgen wij ook de communicatie met de gemeente.

Stap 4: Communicatie en Projectcoördinatie
Afhankelijk van hoe gedetailleerd u het project wilt laten uitwerken, kunt u ervoor kiezen om de communicatie en projectcoördinatie aan ons over te dragen. In dat geval onderhouden wij direct contact met uw aannemer en nemen wij de coördinatie van het project op ons.

Diensten
Een bedrijfspand bouwen?
Neem contact op met Kevin!

Kevin Dwomor

06-59491706 | k.dwomor@artisize.nl
Bouwkundig Tekenbureau Enschede
Bouwkundig Tekenbureau Enschede
bouwkundig tekenbureau

Artisize B.V. 

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK HENGELO (O)

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Artisize Creative Concepts™ is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!