Over ons

Pro-actief, positief, enthousiast en altijd vooruitstrevend bezig zijn, dat zijn de karakter eigenschappen van ons team. Artisize is een ontwerpbureau van de nieuwe generatie. Opgericht in 2018 door Kevin Dwomor, begonnen als een multimedia en drukwerk bedrijf dat zich al snel omgevormd heeft tot ontwerpbureau van grafische ontwerpen voor verschillende doeleinden.

Met een team van Young professionals creëren wij designs met veel passie. Bij Artisize werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers. Wij staan open voor uitdagingen en streven altijd naar een langdurige samenwerking, door flexibel te zijn en mee te denken met de behoeftes van de klant.

Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100% in om mooie dingen te creëren, van een idee tot een tastbaar concept. Dit doen wij met een dedicated team van denkers en vooral doeners.

hoe wij denken

"Van idee, naar een tastbaar concept."

Voor onze 3D beeld visualisaties zijn de uitgangspunten 3D modellen. Wij hebben verstand van veel 3D software pakket als Revit, Sketchup, Archicad en meer. Maar ook als er geen 3D model aanwezig is kunnen wij vanuit een 2D tekening of schets een model opzetten. Bij ons zijn details erg belangrijk, en daarom gaan wij puur detail gedreven aan het werk.

ONZE VISIE

Bij het maken van keuzes maakt onze brein gebruik van emotie en ratio.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van deze keuzes wordt beïnvloed door emotie.

 Wij geloven in de kracht van emotie. Door het zien van beelden kan een gedachte veranderen. De uiting van een presentatie, bedrijf of gesprek kan daarom zeer cruciaal zijn. 

ONZE MISSIE

Wij proberen de beeldbepalende factor te zijn van een bedrijf. Het creëren van een positieve beleving en de juiste uitstraling. Doordachte visuals met de juiste sfeer en impressie. 

Krachtige visuele expressie doormiddel van creativiteit. Dat is ARTISIZE.nl

© 2020 Artisize | Creative Concepts. All rights reserved. | A DIVISION OF ARTISIZE CAPITAL

LET'S STRIKE A POSE

Artisize, het designbureau van de nieuwe generatie. Met een
jong en dynamisch team creëren wij designs met veel passie.
Het creëren van een positieve beleving en de juiste uitstraling.
Doordachte visuals met de juiste sfeer en impressie. Dat is waar
het bij Artisize om draait.

Artisize B.V.
Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

info@artisize.nl
www.artisize.nl

+31 (0)85 047 0157

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Bekijk onze Privacy Verklaring voor meer informatie :)