Opzoek naar een bouwlocatie in overijssel?

Kies op de kaart uw gemeente in de provincie Overijssel.

Bent u opzoek naar een kavel om een bedrijfspand op te realiseren? Via onze kavel tool hieronder kunt u gemakkelijk per provincie en gemeente beschikbare kavels vinden. Wij maken gebruik van lokale gemeenteplannen en bouwvoorschriften om gebieden te identificeren waar bouwlocaties beschikbaar zijn. Gemeenten hebben vaak specifieke bestemmingsplannen en regelgeving voor bedrijventerreinen. Wij zijn daarom goed op de hoogte over lokale bouwvoorschriften, milieueisen en eventuele beperkingen voor het type bedrijven dat op een specifieke locatie kan worden gevestigd. 

Het juiste ontwerp op de juiste bouwlocatie.

Overleg met onze experts zoals ontwerpers, stedenbouwkundigen en juridisch adviseurs om uw plannen te optimaliseren en mogelijke obstakels te identificeren. Een zorgvuldige due diligence is van cruciaal belang om de haalbaarheid van uw bedrijfspand op de geselecteerde bouwkavel te waarborgen. Met deze aanpak legt u een solide basis voor een succesvolle commerciële ontwikkeling. Door ons vroegtijdig in te schakelen kijken wij mee in het proces en kunnen wij u begeleiden waar nodig is. Een goed ontwerp is van essentieel belang om de juiste invulling te geven op de kavel. Dit versneld het proces bij de gemeente en de vergunningsaanvraag om snel tot een resultaat te komen.

Coördinatie, planning naar succes.

Wij werken samen met lokale makelaars, zo richten wij op het optimaliseren van de waarde en het potentieel van onbebouwde terreinen. Samenwerking tussen deze partijen kan leiden tot succesvolle vastgoedontwikkelingen. Is de kavel van uw potentiële bouwlocatie bijvoorbeeld te groot voor uw ontwikkeling? Wellicht is samen ontwikkelen met andere partijen een optie. Door krachten te bundelen kunnen risico’s verkleind worden. Door mee te denken vergroten wij de mogelijkheden zowel op financieel vlak als op ontwikkelingskansen. Samen met u streven wij naar een solide basis voor een succesvolle commerciële ontwikkeling.

Een bedrijfspand bouwen?

Kevin Dwomor

Uw directe contactpersoon

Een bedrijfspand bouwen?

Neem vrijblijvend contact op met mij.
BEL: (085) 047 0157

Artisize Design & Build
(onderdeel van Hudsonbouw B.V.)

Bezoekadres

Oldenzaalsestraat 183
7557 GK Hengelo

Ma t/m vr 9:00 – 17:00

 

Contactgegevens

T: +31 (0)85 047 0157
E: info@artisize.nl

KVK: 83809279
BTW: NL862996466B01


Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Copyright 2024 © All rights reserved. 

Hudsonbouw B.V. is a division of Artisize Capital B.V. | Creating a better world together.

op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden!